Advies over badkamerluidsprekers

Advies over badkamer luidsprekers

Elke zelf respecterende karaokezanger(es) zingt natuurlijk onder de douche of in bad. Met badkamer luidsprekers kun je dat bereiken.

Gratis bezorgd, met PostNL of door onze eigen chauffeurs Professionele installatieservice Gratis advies op 0180 - 23 40 46

Advies over luidsprekers in de badkamer

Omdat badkamers kleine ruimtes zijn, heb je geen speakers nodig met veel vermogen. Waar je wel aan moet denken is aan luidsprekers die tegen wat vocht kunnen. Geen enkele luidspreker zal waterdicht of spatwaterdicht zijn. Omdat de meeste luidsprekers uit MDF-hout bestaan, zijn deze niet goed geschikt voor het gebruik in de badkamer. Als je badkamer luidsprekers koopt, dan zijn plafondluidsprekers of draagbare luidsprekers goed geschikt.

Draagbare luidsprekers

Heb je geen zin of mogelijkheid tot het inbouwen van luidsprekers? Dan zijn draagbare luidsprekers een mooi alternatief. Deze plaats je op een plek waar vocht moeilijk bij kan. Bovendien verhuist je draagbare speaker makkelijk mee van slaap- naar badkamer!

  • Draagbare luidsprekers (binnenkort beschikbaar)

Plafondluidsprekers

Is je badkamer voorzien van een verlaagd plafond (bijvoorbeeld van gips) of overweeg je dit? Dan zijn inbouwluidsprekers een goede keuze! Doordat ze in het plafond zitten, zie je alleen maar een frontje. Deze kun je vaak verven in de door jou gewenste kleur, waar door ze nog minder opvallen. Kabels werk je netjes achter het plafond weg. Je sluit de plafondluidsprekers aan op een versterker (met netwerkmogelijkheden) om zo heerlijk te kunnen meezingen in de badkamer. Is dat budget toch iets te hoog voor je? Kies dan voor actieve inbouwluidsprekers. Deze luidsprekers hebben alleen maar een stopcontact nodig. Je maakt verbinding met de luidsprekers door middel van Bluetooth.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Elke luisteropstelling is anders, net als jouw luisterwens. We geven je graag vrijblijvend en persoonlijk advies om je zo goed mogelijk te helpen.

> Stuur een mail naar hallo@premiumaudio.nl
> Bel +31 (0)180 23 40 46