Advies over keukenluidsprekers

Advies over keuken luidsprekers

Muziek terwijl je aan het koken bent zorgt voor een fijne afleiding. Omdat keukens over het algemeen kleinere ruimtes zijn en een stukje verder staan dan luidsprekers in de woonkamer is het een goed idee om in de keuken boxen neer te zetten. Maar welke opties heb je hier in?

Advies over luidsprekers in de keuken

Over het algemeen hoeft de kwaliteit van luidsprekers in de keuken niet zo hoog te zijn als in bijvoorbeeld de woonkamer. Wanneer je in de keuken naar muziek luistert, doe je dat vaak als achtergrondmuziek en niet voor hele lange tijden achter elkaar. Voor boxen in de keuken zijn er wel veel mogelijkheden: boekenplank luidsprekers, muurluidsprekers (OnWall), plafondluidsprekers of draagbare luidsprekers.

Boekenplank luidsprekers

Wanneer je in de keuken ruimte genoeg hebt, kun je kiezen voor boekenplank luidsprekers. Deze kun je bijvoorbeeld op een lege plank neerzetten. Boekenplank luidsprekers zijn volwaardige luidsprekers, maar nemen daardoor wel een hoop ruimte in beslag.

Muurluidsprekers (OnWall)

Canton Chrono SL 516 OnWall Hoogglans Zwart

Als jouw keuken over lege muren beschikt, dan kun je OnWall luidsprekers overwegen. Deze monteer je makkelijk aan de muur. Door de speciale vorm van deze luidsprekers worden de klanken goed verspreid over de ruimte.

Plafondluidsprekers

Is je keuken voorzien van een verlaagd plafond (bijvoorbeeld van gips) of overweeg je dit? Dan kun je inbouwluidsprekers aanschaffen. Door dat ze in het plafond zitten, zie je niets meer dan het frontje. Kabels kun je netjes achter het plafond wegwerken.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Elke luisteropstelling is anders, net als jouw luisterwens. We geven je graag vrijblijvend en persoonlijk advies om je zo goed mogelijk te helpen.

> Stuur een mail naar hallo@premiumaudio.nl
> Bel +31 (0)180 23 40 46