Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Advies over luidsprekers in middelgrote ruimtes

Ben je op zoek naar luidsprekers voor in een middelgrote ruimte met een oppervlakte van circa 20-45 m²?  Voor middelgrote woonkamers zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van je favoriete muziek, film en serie.

De beste luidsprekers voor in middelgrote ruimtes

Om de ruimte te vullen met een warm en vol geluid adviseren we je te kijken naar de grotere variant van de boekenplank luidsprekers. Dit type luidspreker is namelijk voorzien van een hoogwaardige tweeter voor het weergeven van zuivere hoge tonen. Daarnaast is de luidspreker voorzien van een krachtige middentoner/woofer. Deze driver zorgt voor de warme klanken. Ook de klankkast is een belangrijk aspect. Hoe groter de klankkast, hoe voller het geluid. De opgebouwde druk in klankkast wordt via het basreflexpoort door je ruimte verspreid. 

Ben je een liefhebber van volle tonen? Dan kan je kijken naar een Canton Chrono 80 of Vento 886.2. Daarnaast kun je het geluid van de boekenplank luidsprekers aanvullen met een subwoofer voor extra lage tonen. 

Daarnaast is de stijl van muziek van belang bij het bepalen van de juiste luidspreker. Iedere stijl muziek heeft namelijk unieke eigenschappen. Zo heb je in rockmuziek en R&B veel lage tonen die je niet alleen wilt horen, maar ook wilt voelen! Om het geluid ook te kunnen voelen, heb je een luidspreker nodig met een grote klankkast en krachtige drivers. Ook kun je het geluid aanvullen met subwoofer op de lage tonen als je geen ruimte hebt voor Bekijk de boekenplank luidsprekers

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10