Garantie

Bij Premium Audio staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo worden alleen de beste producten geleverd die uitvoerig getest zijn door ons en de fabrikanten. Ieder product wordt dan ook geleverd met garantie. De garantietermijn per product kan verschillen. Bij ieder product ontvang je een garantiebewijs bij levering. Over het algemeen gelden de volgende garantietermijnen:

  • Passieve luidsprekers 5 jaar na aankoop.
  • Actieve luidsprekers 2 jaar na aankoop.
  • Versterker en A/V Receiver 2 jaar na aankoop.

Neem contact met ons op wanneer je een defect constateert. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van het probleem. We zorgen ervoor dat het product opgehaald en gecontroleerd wordt door de ons of de fabrikant. Uiteraard wordt product hersteld met uiterste precisie en houdt Premium Audio je op de hoogte van het gehele traject. Kosten zijn natuurlijk voor rekening van Premium Audio, tenzij het defect buiten de garantievoorwaarden valt. Het kan voorkomen dat de fabrikant direct contact met je opneemt om het defect te herstellen.

Wanneer het herstellen langer dan 4 weken (20 dagen) duurt zorgt Premium Audio voor een vervangend vergelijkbaar product. Mocht het product niet meer te herstellen is bespreken we samen mogelijke oplossingen.