Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Luister hoe jij het wilt

Bij Premium Audio bieden we een dienst die uniek in zijn soort is: luisteren naar de luidsprekers die je wilt, in je eigen ruimte. Premium Audio komt namelijk naar je toe. Zo weet je niet alleen welke luidspreker het beste is voor jouw ruimte, maar kun je hem ook alvast beluisteren.

Alles voor jouw muziekgenot

  • Persoonlijk advies
  • Luisteren in je eigen omgeving
  • Alle tijd en ruimte voor vragen

Ervaringen van onze klanten

Zorgvuldig wordt alles afgestemd op je persoonlijke wensen. Ze nemen de tijd om alles bij je thuis te demonstreren en te laten beleven.. Ze sluiten alles voor je aan, zodat je direct kan genieten. Hier kan menig audioaanbiedereen voorbeeld aan nemen. Super!
Steef
Terneuzen
rating
Heren wat een super service en wat een mooi geluid. Ik ben er erg blij mee. Zou het iedereen aanraden. Vooral het kunnen vergelijken en beluisteren in je eigen huis was voor mij doorslaggevend.
Nick
Ridderkerk
rating
Na een lange zoektocht terecht gekomen bij Premiumaudio. Na kort overleg via de chat een uitgebreid voorstel ontvangen. Er werd zelfs aangeboden de producten thuis te laten demonstreren! Echt een hele goede ervaring met een vernieuwde kijk op audio
John
Breda
rating
We zijn super blij met onze soundbar. Voorheen niet eerder een soundbar gehad, inmiddels kunnen we niet meer zonder. We zijn goed geadviseerd en geholpen. Daarnaast was Ramon zo vriendelijk om de soundbar bij ons thuis te installeren. Echt een aanrader!
Dalida
Rotterdam
rating
In combinatie met de Canton luidspeakers hebben wij geweldig geluid in onze woonkamer . Super goed geadviseerd door Premium Audio, alles keurig netjes geleverd en aangesloten . Top mannen !!
Esther
Sliedrecht
rating
Na enig zoekwerk naar een nieuwe set Canton Speakers kwam ik bij Premium Audio terecht, die mij goed geadviseerd hebben, wat voor mij geschikt was. Vragen die ik via email stelde, werden snel en duidelijk beantwoord. Vier dagen later werd de set door Ramon en Kevin gebracht.
Gert
Rijswijk
rating

Waarom een luisterafspraak thuis?

Je eigen ruimte, je eigen akoestiek

Bij het zoeken naar de juiste luidsprekers en/of receiver wil je natuurlijk het beste product dat past bij jouw budget. Ook moet je nieuwe aanwinst perfect passen in jouw ruimte en interieur. Bij Premium Audio zorgen wij ervoor dat je het product thuis kunt bekijken, beoordelen en natuurlijk kunt luisteren. 

Iedere ruimte heeft namelijk zijn eigen akoestiek. Wanneer je luidsprekers of receivers beluistert in de winkel kan het resultaat enorm verschillen met het geluid je eigen ruimte. Deze factoren zijn nagenoeg onmogelijk na te bootsen in een luisterstudio.

Persoonlijk advies, geen afleiding

Voordat je gaat investeren in je nieuwe aanwinst wil je natuurlijk overal het fijne van weten. Tijdens de luisterafspraak vertellen wij alle in’s en out’s van het product, zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. We hebben geen andere klanten of invloeden van buitenaf! 

Daarnaast denken we natuurlijk met je mee om te ontdekken of de luidsprekers iets voor jou zijn. Ook krijg je advies om de akoestiek te verbeteren, zodat je optimaal kunt gaan genieten.

Je zit nergens aan vast. Echt niet.

Zowel voor, tijdens als na de luisterafspraak zit je nergens aan vast. We hebben contact met je over een geschikt tijdstip voor de luisterafspraak. We zorgen dat we meerdere luidsprekers, een goede AV-receiver en bekabeling voor je meenemen. Ben je niet van plan je versterker te vervangen? Dan sluiten we de producten gewoon daar op aan! 

Tijdens de luisterafspraak hebben we alleen tijd voor jou en jouw luisterwensen. Besluit je de producten bij Premium Audio te kopen? Dan doen we je een op maat gemaakt aanbod.

Veelgestelde vragen over luisterafspraken aan huis

Waarom thuis luisteren?

Als audiofielen is het ons al vaak overkomen: in een tot in de puntjes geoptimaliseerde luisterkamer klinkt een luidspreker fantastisch. Vol enthousiasme koop je de luidspreker, om er thuis pas achter te komen dat het in je eigen ruimte helemaal niet zo lekker klinkt. Omdat de woonkamer niet perfect rechthoekig is, bijvoorbeeld. Of het gebrek aan akoestiek van een grote raampartij roet in het eten gooit. En toch is dat de realiteit. 

Bij Premium Audio helpen we je graag mee aan het maken van een optimale luisterervaring. Wij vinden dat een realistische luisterervaring daar aan bijdraagt.

Hoe lang duurt een luisterafspraak?

Een luisterafspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Uit onze ervaring blijkt dat dit voor de meeste mensen een goede indicatie is om te kijken of de luidsprekers goed klinken in de ruimte.

Soms duurt een luisterafspraak wat langer, bijvoorbeeld als je je eigen versterker wilt gebruiken. Het duurt dan even voordat we samen de versterker hebben afgesteld op de luidsprekers die we gaan beluisteren.

Is het gratis en vrijblijvend?

Jazeker! Zowel voor, tijdens als na de luisterafspraak zit je nergens aan vast. We hebben contact met je over een geschikt tijdstip voor de luisterafspraak. We zorgen dat we meerdere luidsprekers, een goede AV receiver en bekabeling voor je meenemen. 

Tijdens de luisterafspraak hebben we alleen tijd voor jou en jouw luister wensen. Besluit je de producten bij Premium Audio te kopen? Dan doen we je een op maat gemaakt aanbod.

Hoe kan ik me voorbereiden op een luisterafspraak?

Om het meeste uit de luisterafspraak te halen is het van belang dat je muziek uitzoekt die je mooi vindt. Op een CD, via een streamingdienst, vinyl of welk ander medium je hebt waar muziek op staat. 

Om de verschillen tussen de luidsprekers te ervaren, werkt het het best als je muziek uitzoekt die je kent: zo weet je precies wat je kunt verwachten om goed te bepalen of je het beter vindt klinken of niet.

Heb je een brede muzieksmaak? Maak dan een speciale playlist bij je favoriete streamingdienst.

Hoe werkt het?

  • Je vult het aanvraagformulier in
  • We nemen binnen een dag per e-mail contact met je op om een telefonische afspraak te plannen.
  • Tijdens de telefonische afspraak plannen we een luisterafspraak in op een tijdstip dat jou uitkomt. Omdat het merendeel van onze klanten overdag werkt, plannen we de afspraak ‘s avonds of in het weekend
  • Onze medewerkers komen langs met verschillende soorten luidsprekers, een professionele AV-receiver en bekabeling
  • Samen luisteren we naar muziek en adviseren we over de beste keuze voor jouw ruimte

Kan ik elk model beluisteren?

Helaas hebben we niet van ieder product een demo-model. Daarom kunnen we er voor kiezen een referentiemodel mee te nemen: zo kun je een goede indruk krijgen van de klank van een bepaalde luidsprekerlijn.

Dit alles nemen we door tijdens de telefonische afspraak die we hebben nadat je de luisterafspraak hebt aangevraagd.

Vraag nu je gratis luisterafspraak aan

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10