Luister hoe jij het wilt

Bij Premium Audio bieden we een dienst die uniek in zijn soort is: luisteren naar de luidsprekers die je wilt, in je eigen ruimte. Premium Audio komt namelijk naar je toe. Zo weet je niet alleen welke luidspreker het beste is voor jouw ruimte, maar kun je hem ook alvast beluisteren.

Alles voor jouw muziekgenot

 • Persoonlijk advies
 • Luisteren in je eigen omgeving
 • Alle tijd en ruimte voor vragen

Waarom een luisterafspraak thuis?

In je eigen omgeving, met je eigen akoestiek

Bij het zoeken naar de juiste luidsprekers en/of receiver wil je natuurlijk het beste product dat past bij jouw budget. Ook moet je nieuwe aanwinst perfect passen in jouw ruimte en interieur. Bij Premium Audio zorgen wij ervoor dat je het product thuis kunt bekijken, beoordelen en natuurlijk kunt luisteren.

Iedere ruimte heeft namelijk zijn eigen akoestiek. Wanneer je luidsprekers of receivers beluistert in de winkel kan het resultaat enorm verschillen met het geluid je eigen ruimte. Deze factoren zijn nagenoeg onmogelijk na te bootsen in een luisterstudio.

Persoonlijk advies zonder afleiding

Voordat je gaat investeren in je nieuwe aanwinst wil je natuurlijk overal het fijne van weten. Tijdens de luisterafspraak vertellen wij alle in’s en out’s van het product, zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. We hebben alleen aandere klanten of invloeden van buitenaf!

Daarnaast denken we natuurlijk met je mee om te ontdekken of de luidsprekers iets voor jou zijn. Ook krijg je advies om de akoestiek te verbeteren, zodat je optimaal kunt gaan genieten.

Je zit nergens aan vast

Zowel voor, tijdens als na de luisterafspraak zit je nergens aan vast. We hebben contact met je over een geschikt tijdstip voor de luisterafspraak. We zorgen dat we meerdere luidsprekers, een goede AV-receiver en bekabeling voor je meenemen. Ben je niet van plan je versterker te vervangen? Dan sluiten we de producten gewoon daar op aan!

Tijdens de luisterafspraak hebben we alleen tijd voor jou en jouw luisterwensen. Besluit je de producten bij Premium Audio te kopen? Dan doen we je een op maat gemaakt aanbod.

Ervaringen van onze klanten

Vraag nu je luisterafspraak aan bij Premium Audio!

Meest gestelde vragen

Als audiofielen is het ons al vaak overkomen: in een tot in de puntjes geoptimaliseerde luisterkamer klinkt een luidspreker fantastisch. Vol enthousiasme koop je de luidspreker, om er thuis pas achter te komen dat het in je eigen ruimte helemaal niet zo lekker klinkt. Omdat de woonkamer niet perfect rechthoekig is, bijvoorbeeld. Of het gebrek aan akoestiek van een grote raampartij roet in het eten gooit. En toch is dat de realiteit.

Bij Premium Audio helpen we je graag mee aan het maken van een optimale luisterervaring. Wij vinden dat een realistische luisterervaring daar aan bijdraagt.

Jazeker! Zowel voor, tijdens als na de luisterafspraak zit je nergens aan vast. We hebben contact met je over een geschikt tijdstip voor de luisterafspraak. We zorgen dat we meerdere luidsprekers, een goede AV receiver en bekabeling voor je meenemen.

Tijdens de luisterafspraak hebben we alleen tijd voor jou en jouw luister wensen. Besluit je de producten bij Premium Audio te kopen? Dan doen we je een op maat gemaakt aanbod.

 • Je vult het aanvraagformulier in
 • We nemen binnen een dag per e-mail contact met je op om een telefonische afspraak te plannen.
 • Tijdens de telefonische afspraak plannen we een luisterafspraak in op een tijdstip dat jou uitkomt. Omdat het merendeel van onze klanten overdag werkt, plannen we de afspraak ‘s avonds of in het weekend
 • Onze medewerkers komen langs met verschillende soorten luidsprekers, een professionele AV-receiver en bekabeling
 • Samen luisteren we naar muziek en adviseren we over de beste keuze voor jouw ruimte

In verband met COVID-19 hanteren we de volgende aanvullende maatregelen:

 • We komen nog steeds bij je langs, maar vragen je tijdens het opbouwen altijd minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers te houden.
 • Heb jij of één van je huisgenoten klachten die passen bij COVID-19? Plan dan opnieuw een afspraak wanneer iedereen klachtenvrij is.
 • Wij laten alleen medewerkers werken die op dat moment geen klachten hebben.