Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Merken van Premium Audio

Met grootste zorg en inspanning selecteert PremiumAudio de merken voor je. Alleen de merken waar wij achter staan worden aangeboden. Producten worden dan ook persoonlijk getest en op de proef gesteld door ons. Zo zorgen wij voor echte kwaliteitsproducten die aan je verwachtingen voldoen. Onderstaand bevinden zich de hoogwaardige merken waar PremiumAudio volledig achter staat. Staat jouw favoriete merk niet omschreven? Laat het ons weten en wellicht kunnen we een passende oplossing bieden! 

Canton – Luidsprekers
Al sinds 1972 is Canton een specialist op het gebied van luidsprekers. Ieder product wordt ontwikkeld, vervaardigd en gecontroleerd volgens de strenge normen van Canton in Duitsland. Naast een locatie in Duitsland heeft het merk een tweede productievestiging in Tsjechië. Ieder product wordt alsnog in Duitsland persoonlijk gecontroleerd. Deze traditionele werkwijze zorgt voor kwaliteitsproducten voorzien van de meest innovatieve ontwikkelingen binnen de organisatie

→ Lees meer over Canton. 

Yamaha – Versterkers / Receivers
Het Japanse merk Yamaha staat voor kwaliteit en precisie in de breedste zin. Zo levert Yamaha niet alleen audio producten, maar ook muziekinstrumenten en motoren (van motorfietsen tot aan buitenboord motoren voor boten). Uiteraard focust PremiumAudio zich op de hoogwaardige receivers en versterkers van Yamaha Music. Krachtige apparaten voorzien van de meest vernieuwende technologieën. De receivers en versterkers van Yamaha zorgen voor complete beleving op het gebied van muziek en films. 

Lees meer over Yamaha

Artsound
Hoogwaardig geluid zonder expliciet zichtbare luidsprekers en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs? Artsound is specialist op het gebied van inbouwluidsprekers voor iedere gewenste klasse. De luidsprekers van Artsound zijn geschikt voor iedere toepassing. Muziek, films en series worden op de meest realistische manier weergeven. Artsound denkt graag met je mee en ontwikkelt  innovatieve nieuwe systemen. Zo kunnen er inbouwluidsprekers geleverd worden voorzien van een eigen versterker die aangestuurd wordt via Bluetooth. 

→ Lees meer over Artsound

Acoustic Energy
Acoustic Energy staat voor Brits warm en vol geluid zonder concessies op details. Het Britse merk is sinds 1987 actief als ontwikkelaar en producent van high-end luidsprekers, waaronder de welbekende AE1. Vandaag de dag heeft Acoustic Energy een reeks luidsprekers met ieder een eigen doel. Zo is er altijd een passende luidspreker die past bij jouw specifieke wens op het gebied van klank, budget en vormgeving!

→ Lees meer over Acoustic Energy

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10