Merken van Premium Audio

Merken van Premium Audio

INTROTEKST KOMT NOG HIER

Met grootste zorg en inspanning selecteert PremiumAudio de merken voor je. Alleen de merken waar wij achter staan worden aangeboden. Producten worden dan ook persoonlijk getest en op de proef gesteld door ons. Zo zorgen wij voor echte kwaliteitsproducten die aan je verwachtingen voldoen. Onderstaand bevinden zich de hoogwaardige merken waar PremiumAudio volledig achter staat. Staat jouw favoriete merk niet omschreven? Laat het ons weten en wellicht kunnen we een passende oplossing bieden!

Canton luidsprekers

Al sinds 1972 is Canton een specialist op het gebied van luidsprekers. Ieder product wordt ontwikkeld, vervaardigd en gecontroleerd volgens de strenge normen van Canton in Duitsland. Naast een locatie in Duitsland heeft het merk een tweede productievestiging in Tsjechië. Ieder product wordt alsnog in Duitsland persoonlijk gecontroleerd. Deze traditionele werkwijze zorgt voor kwaliteitsproducten voorzien van de meest innovatieve ontwikkelingen binnen de organisatie

Lees meer over Canton luidsprekers

 • You've just added this product to the cart:

  Canton GLE 436.2

  Canton GLE 436.2 Wit
  Canton GLE 436.2 WitCanton GLE 436.2 Zwart
  0 out of 5

  Canton GLE 436.2

  Een compacte boekenplank luidspreker voorzien van de laatste nieuwe technologie die zorgt voor grootse prestaties. Dat is perfecte omschrijving van de Canton GLE 436.2 uit de vernieuwde GLE lijn. De 25 mm aluminium-mangaan tweeter en aluminium middentoner/woofer zorgen voor krachtig gebalanceerd geluid. Laat muziek en film tot leven komen met de Canton GLE 436.2 van Premium Audio!

  259.00
 • You've just added this product to the cart:

  Canton Reference 7 K

  Canton Reference 7 K Hoogglans Wit
  Hot
  Canton Reference 7 K Hoogglans WitCanton Reference 7 K Hoogglans Kersen
  0 out of 5

  Canton Reference 7 K

  De Canton Reference 7 K is een high-end vloerstaande luidspreker uit de Reference lijn van Canton. Een lijn met luidsprekers van topkwaliteit met topprestaties. De 7 K is een luidspreker met een fenomenaal geluid en een hoogwaardige afwerking. Van uiterst gebalanceerde hoogwaardige componenten tot een doordacht ontwerp. De Canton Reference 7 K staat voor pure kwaliteit en Duitse precisie. Iedere luidspreker moet 100% slagen bij de kritische controle van Canton om het Reference naamplaatje te mogen ontvangen.

  2,600.00

Yamaha - Versterkers / Receivers

Het Japanse merk Yamaha staat voor kwaliteit en precisie in de breedste zin. Zo levert Yamaha niet alleen audio producten, maar ook muziekinstrumenten en motoren (van motorfietsen tot aan buitenboord motoren voor boten). Uiteraard focust PremiumAudio zich op de hoogwaardige receivers en versterkers van Yamaha Music. Krachtige apparaten voorzien van de meest vernieuwende technologieën. De receivers en versterkers van Yamaha zorgen voor complete beleving op het gebied van muziek en films.

Lees meer over Yamaha versterkers & receivers

 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha WXA-50 Streaming Receiver

  Hot
  0 out of 5

  Yamaha WXA-50 Streaming Receiver

  De zeer compacte Yamaha MusicCast WXA-50 is een veelzijdige receiver voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Zo stream je eenvoudig je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify, Deezer of Tidal. Dankzij het revolutionaire MusicCast systeem van Yamaha geniet je van netwerkaudio in de hoogst haalbare kwaliteit en deel je iedere audiobron in jouw netwerk. De combinatie tussen de hoogwaardige componenten en een krachtige eindversterker zorgen voor verbluffende prestaties. Plaats de Yamaha WXA-50 op iedere gewenste plek in jouw ruimte en geniet van draadloze audio in topkwaliteit!

  519.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha R-N803D Stereo Receiver

  Hot
  0 out of 5

  Yamaha R-N803D Stereo Receiver

  De Yamaha R-N803D is een krachtige receiver voorzien van de meest innovatieve functionaliteiten, waaronder Spotify, Bluetooth en Tidal. Zo speel je je favoriete muziek in een handomdraai af op de R-N803D. De krachtige eindversterker heeft een vermogen van 100 watt RMS per kanaal (8 ohm, 20Hz-20kHz) en stuurt zelfs de grootste luidsprekers zonder problemen aan. Ook is de Yamaha R-N803D voorzien van het revolutionaire MusicCast voor (draadloze) netwerk-audio in topkwaliteit! Tot slot een trotse bezitter van een EISA Award als beste Stereo Receiver van 2018/2019.

  799.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha AVENTAGE RX-A2080

  0 out of 5

  Yamaha AVENTAGE RX-A2080

  De Yamaha AVENTAGE RX-A2080 is een van de meest krachtige en geavanceerde A/V receiver uit de Yamaha AVENTAGE reeks. Voorzien van de meest innovatie ontwikkelingen, zoals Yamaha MusicCast, Dolby Atmos en DTS:X tot aan krachtige hoogwaardige componenten. De RX-A2080 maakt van iedere film en serie een échte beleving. Geniet jaar in jaar uit van alleen de beste kwaliteit van het degelijke Japanse merk Yamaha.

  1,599.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha A-S1100 Stereo Versterker

  Yamaha A-S1100 Zilver (1)
  Yamaha A-S1100 Zilver (1)
  0 out of 5

  Yamaha A-S1100 Stereo Versterker

  De Yamaha A-S1100 is een zeer krachtige versterker met een focus op pure geluidskwaliteit. Bij het ontwerpen van deze versterker zijn alleen de beste materialen gebruikt. Zo zal geen enkel detail verloren gaan en kan jij maximaal genieten van je favoriete muziek. De krachtige eindversterker levert een spectaculair vermogen van 100 watt per kanaal op 8 ohm (20 hz -20.000 hz). Pure kracht en finesse van de Yamaha A-S1100!

  1,799.00

Artsound inbouwluidsprekers

Hoogwaardig geluid zonder expliciet zichtbare luidsprekers en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs? Artsound is specialist op het gebied van inbouwluidsprekers voor iedere gewenste klasse. De luidsprekers van Artsound zijn geschikt voor iedere toepassing. Muziek, films en series worden op de meest realistische manier weergeven. Artsound denkt graag met je mee en ontwikkelt  innovatieve nieuwe systemen. Zo kunnen er inbouwluidsprekers geleverd worden voorzien van een eigen versterker die aangestuurd wordt via Bluetooth.

Lees meer over de Artsound inbouwluidsprekers

 • You've just added this product to the cart:

  Artsound Happi HPRE650

  Artsound Happi HPRE650 4
  Artsound Happi HPRE650 4Artsound Happi HPRE650 3
  0 out of 5

  Artsound Happi HPRE650

  Wie vraagt om open, zuiver en warm geluid, vraagt naar de Artsound Happi HPRE650 inbouwluidspreker. Deze InWall luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige componenten en zorgen voor indrukwekkende prestaties. De aluminium woofer en neodymium tweeter laten muziek tot leven komen op de meeste pure manier. Geniet niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis met de Artsound Happi HPRE650 van Premium Audio.

  149.50
 • You've just added this product to the cart:

  Artsound Flat FL501

  Artsound Flat FL501 5
  Artsound Flat FL501 5
  0 out of 5

  Artsound Flat FL501

  De compacte Artsound Flat FL501 is een strak vormgegeven inbouw luidspreker voorzien van kwaliteitscomponenten. De FL501 behoort tot de Artsound Flat lijn en heeft dan ook zeer geringe afmetingen. Het frame heeft een afmeting van slechts 1 mm bij 4 mm. De ideale inbouwluidspreker voor liefhebber van muziek, zonder expliciet zichtbare luidsprekers.

  89.50
 • You've just added this product to the cart:

  Artsound Active HPRO650BT (Set)

  Artsound Happi HPRO650BT 1
  Hot
  Artsound Happi HPRO650BT 1Artsound Happi HPRO650BT 2
  0 out of 5

  Artsound Active HPRO650BT (Set)

  Een hoogwaardige inbouwluidspreker voorzien van een eigen krachtige versterker; dat is de Artsound Active HPRO650BT. Deze InCeiling luidspreker plaats je eenvoudig in het plafond en stuur je aan via bluetooth. Dankzij de AUX aansluiting kun je ook een andere bron aansluiten op de HPRO650BT. Door de hoogwaardige componenten plaats je de luidspreker niet alleen binnen, maar ook buiten of in vochtige ruimtes. Geniet op iedere plek in en om het huis van je favoriete muziek!

  399.00
 • You've just added this product to the cart:

  Artsound Active FL101BT (Set)

  Artsound Active FL101BT 1
  Hot
  Artsound Active FL101BT 1Artsound Active FL101BT 2
  0 out of 5

  Artsound Active FL101BT (Set)

  De subtiele, maar krachtige Artsound Active FL101BT is een actieve inbouwluidspreker voorzien van een ingebouwde versterker. Dankzij de Bluetooth module in de versterker maak je binnen een handomdraai verbinding en stream je al je favoriete muziek draadloos naar je luidsprekers. De FL101BT is familie van de Artsound Flat lijn en heeft hiermee zeer compacte afmetingen. Het frame heeft een afmeting van slechts 1 mm bij 4 mm. De ideale inbouwluidspreker voor liefhebber van muziek, zonder zichtbare luidsprekers.

  299.00