Acoustic Energy

Acoustic Energy

Acoustic Energy uitproberen?

Vraag nu een gratis luisterafspraak aan en probeer je favoriete producten thuis.
> Meer informatie

Acoustic Energy 100

Deze luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige componenten en zorgen voor écht Brits geluid. De serie bestaat uit twee type vloerstaande luidsprekers, namelijk de AE109 en AE120. Ook heeft de 100 serie een compacte boekenplank luidspreker namelijk de AE100. 

De luidsprekers hebben een 28 mm Soft Dome tweeter die zorgt voor heldere hoge tonen. Dankzij de de Wide Dispersion Technology waveguide gaan de frequenties naadloos over in elkaar.

In de 100 serie worden de middentonen en lage tonen weergeven door een 110 mm driver. De speciaal ontworpen conus zorgt voor een strak en natuurgetrouw geluid. Op dit ieder gewenst volumeniveau kun je genieten deze fantastische luidsprekers. Niet voor niets hebben de AE100 en AE109 een lijst aan awards!

Acoustic Energy 300

De Acoustic Energy luidsprekers zijn vervaardigd uit 18 mm MDF materiaal. Dit zorgt voor een optimale klantervaring. Zowel bij de vloerstaande luidspreker (AE309) en een boekenplank luidspreker (AE300). Ook een bijpassende centerspeaker en subwoofer behoren tot de 300 serie. 

Speciaal voor de 300 serie heeft Acoustic Energy aluminium tweeter ontwikkeld. Deze 28 mm tweeter zorg voor uiterste zuivere tonen. Dankzij de Wide Dispersion Technology gaan de hoge tonen naadloos over naar de middentonen. Dit zorgt voor een uiterst natuurgetrouw geluid. Ook zorgt deze technologie voor meer spreiding, zodat er een bredere sweet-spot ontstaat. (de plek waar het geluid het beste is)

Voor de middentonen en lage tonen zijn de Acoustic Energy luidsprekers uit de 300 serie voorzien van de laatste nieuwe drivers. Deze drivers zijn vervaardigd uit aluminium conus met sterke magneet. Dit alles zorgt voor krachtig en warm geluid. 

Ook de luidsprekers uit de 300 serie zijn vervaardigd uit 18 mm MDF. Aan de binnenzijde van de luidsprekers vind je een speciaal ontworpen interne constructie. Hierdoor kunnen de lage tonen geleidelijk richting het basreflexpoort. Ook zorgt de constructie voor meer stijfheid en kunnen resonanties voorkomen worden. Het basreflexpoort is speciaal gevormd om lucht resonanties te voorkomen. Deze bevindt zich aan de bovenzijde van de luidspreker voor een nóg betere ervaring in het laag. 

Acoustic Energy 500

Voor de échte audiofiel heeft Acoustic Energy the 500 series ontwikkeld. Het doordachte ontwerp en de meest hoogwaardige componenten zorgen voor waanzinnige prestaties. De lovende recensies liegen er niet om. De 500 serie bestaat uit een vloerstaande luidspreker (AE509) en een compacte boekenplank luidspreker (AE500). 

De speciaal ontwikkelde tweeter met een diameter van 25 mm is vervaardigd uit carbon. Dit lichte materiaal zorgt voor uiterste precisie in de hoge tonen. Ook de middentoner en woofer van de 500 serie is vervaardigd uit carbon. Hiermee worden de warme en diepe weergeven zoals deze horen te klinken. 

De behuizing bestaat uit 3 lagen, namelijk 2 lagen MDF en 1 laag bitumen. De bitumenlaag is geplaatst tussen de 2 lagen MDF en zorgt voor demping. Ook wordt hierdoor resonantie aan de behuizing voorkomen. 

You've just added this product to the cart: