Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Artsound inbouwluidsprekers

ArtSound is een van oorsprong Belgisch merk, met een focus op vrijwel onzichtbare inbouwluidsprekers. De producten van ArtSound kenmerken zich door een prima kwaliteit voor een leuke prijs, waardoor deze producten voor iedereen binnen bereik zijn.

Over Artsound

Artsound is een Belgisch merk met een passie voor muziek waarbij klank koning is. Het doel is het creëren van het perfecte geluid zonder expliciet zichtbare luidsprekers. Artsound heeft een eigen ontwikkelingsteam en ontwikkelt naast hoogwaardige luidsprekers ook radio’s en multiroom tools, met oplossingen voor zowel binnen als buiten. 

Artsound heeft het assortiment onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk inbouwluidsprekers, opbouw luidsprekers, subwoofers, radio’s en tot slot multiroom oplossingen. Ieder product is speciaal door Artsound ontwikkeld om een zo hoog mogelijk kwaliteit geluid te creëren.

De hoofdlijnen van Artsound op een rij

De meeste producten van het merk zijn geschikt voor binnenshuis. Maar, hier stopt het niet voor Artsound. Zo heeft het merk speciale producten ontwikkeld geschikt voor buiten. Van luidsprekers voor in een serre tot aan luidsprekers voor in de tuin.

Voor iedere toepassing heeft Artsound een passende luidspreker. Deze luidsprekers staan discreet in het zicht, maar perfect hoorbaar. Voor iedere inbouwluidspreker van Artsound is een passende MDF- klankkast leverbaar. Deze klankkast dient vooraf geplaatst te worden achter de wand kan gaan resoneren.

De producten van Artsound behoren allen tot een bepaalde serie. Iedere serie heeft een aantal unieke eigenschappen. Per serie is dan ook aangegeven voor welke toepassing de luidspreker geschikt is. Bij Premium Audio vind je een greep uit assortiment van inbouwluidsprekers. Deze luidsprekers zijn door onze specialisten beluisterd en beoordeeld.

Artsound actieve luidsprekers

Inbouwluidsprekers voorzien van een eigen versterker vormen een geheel nieuw hoofdstuk in de wereld van inbouwluidsprekers. Hier is geen externe versterker meer nodig. Op één van de luidsprekers is namelijk een versterker geplaatst. De andere luidsprekers sluit je eenvoudig aan op de luidspreker met versterker. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact om de inbouwspeakers van stroom te voorzien. Dit maakt het plaatsen van inbouwluidsprekers enorm makkelijk. Je hoeft geen aparte versterker meer te kopen en je hoeft ook geen extra luidsprekerkabels te trekken.

De ingebouwde versterker levert precies het juiste vermogen voor de luidspreker. Zo heb je altijd voldoende vermogen. De interne versterker is voorzien van Bluetooth. Hiermee verbind je je telefoon of tablet eenvoudig met de luidsprekers en kan jij van je favoriete muziek genieten. Naast de verbinding via Bluetooth hebben de actieve inbouwluidsprekers een AUX aansluiting. Hier kan je bijvoorbeeld je televisie of andere apparatuur op aansluiten.

Bij Artsound hebben ze de vier topmodellen van inbouwluidsprekers voorzien van deze functionaliteit. Het betreft twee luidsprekers uit de Happi-lijn en twee luidsprekers uit de Flat-Line. De frontjes van de inbouwluidsprekers zijn in alle gevallen eenvoudig overschilderbaar om zo naadloos in jouw interieur te plaatsen. De inbouw speakers uit de Happi-lijn zijn bestendig tegen vocht en kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden in badkamers. Ook zijn de luidsprekers bestand van jouw specifieke wensen.

Dankzij het doordacht ontwerp en de toegepaste materialen zijn de Happi inbouwluidsprekers geschikt voor vochtige ruimtes. Je kan deze luidsprekers dan ook plaatsen in bijvoorbeeld je badkamer of keuken. Daarnaast kan je de luidsprekers ook buiten gebruiken. Voorzie je terrasoverkapping bijvoorbeeld van twee krachtige inbouwluidsprekers voor swingende muziek op zwoele zomeravonden.

De frontjes zijn voorzien van magneten. Hierdoor kan je eenvoudig de frontjes plaatsen en verwijderen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de frontjes over te spuiten in elk denkbare kleur. Zo gaan de luidsprekers helemaal op in jouw interieur.

De Happi lijn bestaat uit een breed aantal luidsprekers, waaronder InCeiling luidsprekers en InWall luidsprekers. Zo is er voor iedere toepassing een passende inbouwluidspreker. Laat je muziek tot leven komen op iedere gewenste plek!

Artsound flat

De luidsprekers uit de Artsound Flat lijn zijn ontworpen met twee specifieke doelen, namelijk een warm, rijk geluid creëren met een minimalistisch ontwerp. De inbouwluidsprekers uit de Flat lijn hebben dan ook een zeer geringe afmeting. Zo heeft de gril een afmeting van slechts 4 mm diep en 1 mm breed. Hierdoor valt de luidspreker nauwelijks op in het interieur. Zeker wanneer je de overschilderbare frontjes de kleur van jouw interieur geeft, gaan de luidsprekers naadloos op in het interieur.

Ondanks de geringe zichtbare afmetingen zijn de inbouw speakers voorzien van hoogwaardige componenten. De polycarbonaat tweeter en woofer zorgen voor rijk geluid op ieder gewenst volumeniveau.

De luidsprekers zijn geschikt voor vele toepassingen. Geniet van muziek in bijvoorbeeld je slaapkamer of keuken met de inbouwluidsprekers van Artsound.

Artsound inbouwkits

Deze algemene inbouwkits zorgen er voor dat het geluid de juiste kan op wordt gestuurd: naar de voorkant. Hierdoor ontsnapt er weinig geluid naar achteren, waardoor je luidsprekers beter zullen klinken. De inbouwkits zijn gemaakt voor ArtSound-producten, maar kunnen ook prima voor andere merken ingezet worden.

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10