Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Canton luidsprekers

Canton heeft de focus op hoogwaardige luidsprekers. Geluidskwaliteit staat uiteraard op nummer één, maar ook de afwerking is een belangrijk aspect. Zo worden de luidsprekers afgewerkt in prachtige hoogglans lagen, zoals hoogglans wit of hoogglans zwart.

Over Canton

Al sinds 1972 is Canton specialist in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige luidsprekers. Als familiebedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. 

Canton heeft de focus op hoogwaardige luidsprekers. Geluidskwaliteit staat uiteraard op nummer één, maar ook de afwerking is een belangrijk aspect. Zo worden de luidsprekers afgewerkt in prachtige hoogglans lagen, zoals hoogglans wit of hoogglans zwart. 

Het merk heeft een breed aanbod aan hoogwaardige luidsprekers. Zo is er voor ieder budget een passende luidspreker beschikbaar. Alle luidsprekers zijn voorzien van de meest innovatieve ontwikkelingen en hoogwaardige materialen allen gecontroleerd door Canton. Zo wordt innovatie gecombineerd met traditie. En dat is te horen! 

Het geluid van Canton kan omschreven worden als zuiver, helder en vol. De luidsprekers zijn dan ook geschikt voor ieder type muziekstijl. Van Jazz tot Rock en van Deep House tot Klassiek. De luidsprekers van Canton geven een kristalheldere en zuivere weergave en zorgen voor een echte beleving.

De hoofdlijnen van Canton

Canton heeft een breed scala aan luidsprekers. Dit kan opgedeeld worden in verschillende lijnen. De eerste lijn van Canton is de Hifi lijn. Binnen deze lijn vallen de vloerstaande luidsprekers, boekenplankluidsprekers en de subwoofers. Ook de grootste trots van het merk bevindt zich in deze lijn, namelijk de Reference lijn van Canton. 

De opvolgende lijn van het merk is de Home Cinema lijn. Binnen deze categorie vallen de welbekende soundbars en soundplates. Tevens heeft Canton een geheel vernieuwde Movie lijn beschikbaar. Deze bestaan uit 5 compacte hoogwaardige 2-weg luidsprekers met een krachtige actieve subwoofer. 

Naast de zichtbare luidsprekers heeft Canton een lijn met opbouw (OnWall) en inbouw luidsprekers (InWall Luidsprekers). Iedere luidspreker ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoge kwaliteitseisen van Canton.

Canton Reference

De meest hoogwaardige lijn van Canton is wel de Reference lijn. Zoals de naam al aangeeft is het de referentielijn van het merk. Alle kennis, ervaring en de meest hoogwaardige materialen zijn verwerk in de Reference lijn van Canton. Wie vraagt naar het beste van Canton, vraagt naar de Reference luidsprekers van Canton!

De Reference lijn bestaat uit hoogwaardige luidsprekers. Van ieder gewenst formaat is er een luidsprekers beschikbaar. Zo bestaat de lijn uit 4 hoogwaardige vloerstaande luidsprekers, boekenplankluidsprekers en center luidsprekers. Recentelijk is hier een speciaal ontwikkelde Dolby Atmos luidspreker aan toevoeged. Zo is de Reference lijn geschikt voor zowel muziek, films als series.

Voor extra lage tonen vul je je set aan met een krachtige subwoofer uit de Reference lijn, namelijk de Canton SUB 1500 R.

Canton Townus

De Townus luidsprekers van Canton zijn voorzien van de meest innovatieve componenten. De naam Townus is een samenstelling van Town (stad) en Taunus. Canton is opgericht (en nog steeds gevestigd) in Weilrod, rond het Taunus-gebergte. Een mooie knipoog naar de heritage van het merk.

De Canton Townus luidsprekers zijn voorzien van drivers met een titanium conus. Dit materiaal is stijf en extreem licht, dat zorgt voor een perfecte bewegingsvrijheid. De warme volle tonen worden met uiterste precisie weergeven. De speciale keramische tweeters zijn afkomstig uit de hogere Canton Vento lijn. Alle kennis en ervaring sinds 1972 is verwerkt in deze vernieuwde luidsprekers!

De strakke afwerking maakt de Townus luidsprekers uiterst modern. Hierdoor passen de Canton Townus luidsprekers in vrijwel iedere ruimte.

Canton GLE

De Canton GLE is volledig vernieuwd. Voorzien van aluminium-mangaan tweeters en titanium middentoners/woofers. De luidsprekers in de GLE lijn zorgen dat ieder type muziek perfect klinkt. Ook zal iedere film of serie met uiterste precisie worden weergeven door de luidsprekers in deze lijn. Dankzij het effectieve design passen deze luidsprekers in ieder budget. Zo kan iedere genieten van hoogwaardig geluid voor een betaalbare prijs. Stiekem zijn de luidsprekers voorzien van de technologieën uit de hogere series. Ook de Canton GLE bestaat uit een complete lijn luidsprekers. Van vloerstaande luidsprekers tot aan boekenplankluidsprekers en center luidsprekers. Ze zijn allemaal te vinden in de Canton GLE lijn.

Canton subwoofers

Een subwoofer is speciaal ontwikkeld om lage tonen te weergeven. De subwoofers van Canton zijn meesters in het weergeven van de lage tonen. Iedere krachtige subwoofer van het merk is voorzien van een eigen versterker en kan volledig afgesteld worden naar jouw kritische oren. Voor extra diepe en zuivere lage tonen zijn de subwoofers voorzien van een basreflexpoort. Om resonantie in de behuizing te voorkomen heeft Canton hoogwaardige materialen toegepast. Zo klinken de diepe tonen zoals ze moeten klinken! 

De Canton Subwoofers zijn voorzien van lange slag subwoofers. Hierdoor kan er veel druk opgebouwd worden. Het hoogste type is voorzien van een titanium woofer voor optimale klank. De andere subwoofers zijn voorzien van een aluminium woofer. 

Ook heeft Canton veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de subwoofer. Zo kunnen de subwoofers geleverd worden in het hoogglans wit of hoogglans zwart. Voor kritische ogen is er ook een anonieme subwoofer leverbaar. Deze relatief kleine subwoofer kan namelijk eenvoudig onder de bank geplaatst worden of achter de gordijnen opgehangen worden.

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10