Yamaha

Yamaha maakt, naast heel veel andere producten, versterkers en receivers voor een breed publiek. Naast geluidskwaliteit zijn gemak en toegankelijkheid belangrijke aspecten binnen de producten van Yamaha. Zo zijn er kwalitatief goede instapmodellen beschikbaar, maar maakt Yamaha ook exclusieve stereoversterkers, voor de verfijnde liefhebber.

Al sinds 1887 is het Japanse merk Yamaha actief op het gebied van muziekinstrumenten. Zo is het bedrijf toen al gestart met de realisatie van het eerste orgel. Door de jaren heen heeft Yamaha zich ontwikkeld als toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en vervaardigen van muziekinstrumenten, waaronder piano’s, drumstellen en gitaren. Pas in de jaren ‘60 en ‘70 heeft Yamaha audio elektronica op de markt gebracht.  

In 2015 heeft Yamaha een compleet nieuw en innovatief netwerkaudiosysteem geïntroduceerd. Het systeem zorgt ervoor dat je overal in je huis kan genieten van iedere denkbare audiobron in topkwaliteit. En dat nog draadloos ook! Zo kan je ieder extern apparaat, zoals een televisie of cd-speler via een MusicCast apparaat eenvoudig delen in je gehele woning. Een multi-room audio systeem dat zorgt voor een compleet nieuwe ervaring. Het systeem ondersteunt alle hoge resolutie audioformaten, zodat je niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Dankzij de speciaal ontwikkelde MusicCast-app ligt de bediening binnen handbereik en kan iedereen ermee overweg.

Of het nu gaat om je geliefde platenspeler of je favoriete streamingdienst (zoals Spotify): afspelen kan in iedere ruimte in huis.

De hoofdlijnen van Yamaha op een rij

Premium Audio heeft een selectie van producten speciaal voor jou geselecteerd. De producten kunnen verdeeld worden over twee hoofdcategorieën, namelijk Home Cinema en Hifi.

Binnen de Home Cinema vinden we de Yamaha A/V Receivers en Blu-ray Spelers. Ook binnen de A/V Receivers zijn er twee categorieën, waaronder de exclusieve AVENTAGE lijn en de RX-lijn. Ieder audio product is voorzien van de laatste nieuwe technologie en natuurlijk Yamaha MusicCast.

De hoogwaardige stereoversterkers en receivers bevinden zich in de Hifi-lijn van Yamaha. Versterker uit de A-S lijn (Authenic & Supreme) hebben een focus op traditioneel vakmanschap. Pure kwaliteit volgens de basisprincipes van Yamaha. De R-N modellen zijn naast de focus op geluidskwaliteit ook voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van streamingdiensten en natuurlijk MusicCast.

Yamaha AVENTAGE Receivers

De meest innovatieve en vooruitstrevende A/V receivers vind je in de AVENTAGE lijn van Yamaha. Van uiterst krachtige versterkers tot duurzame en hoogwaardige componenten. Alleen de beste componenten zijn toegepast binnen deze producten. Zo ondersteund iedere A/V Receiver uit de AVENTAGE lijn de nieuwe geluidsformaten als Dolby Atmos en DTS:X. Ook MusicCast ontbreekt niet bij deze hoogwaardige krachtpatsers. Zo maak je van iedere ruimte een ware bioscoop of misschien zelfs beter dan dat..

 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha AVENTAGE RX-A1080

  Hot
  0 out of 5

  Yamaha AVENTAGE RX-A1080

  Voor de échte muziek en filmliefhebber is de Yamaha AVENTAGE RX-A1080 de beste oplossing. De geavanceerde A/V receiver is voorzien van een krachtige 7.2 versterker en natuurlijk voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Samen met de hoogwaardige componenten tover je iedere ruimte om in een ware bioscoop. Laat muziek en film tot leven komen met de Yamaha RX-A1080.

  1,369.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha AVENTAGE RX-A2080

  0 out of 5

  Yamaha AVENTAGE RX-A2080

  De Yamaha AVENTAGE RX-A2080 is een van de meest krachtige en geavanceerde A/V receiver uit de Yamaha AVENTAGE reeks. Voorzien van de meest innovatie ontwikkelingen, zoals Yamaha MusicCast, Dolby Atmos en DTS:X tot aan krachtige hoogwaardige componenten. De RX-A2080 maakt van iedere film en serie een échte beleving. Geniet jaar in jaar uit van alleen de beste kwaliteit van het degelijke Japanse merk Yamaha.

  1,599.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha AVENTAGE RX-A3080

  0 out of 5

  Yamaha AVENTAGE RX-A3080

  De Yamaha AVENTAGE RX-A3080 is het vlaggenschip uit de Yamaha AVENTAGE lijn receivers. De receiver is voorzien van de meest innovatieve technologieën, materialen en componenten. Dankzij Surround:AI en de nieuwste geluidsformaten als Dolby Atmos en DTS:X worden films, series en muziek weergeven als nooit tevoren. Zeker in combinatie met de uiterst krachtige eindversterker wordt iedere ruimte omgetoverd tot een ware bioscoop, of wellicht nog wel beter! Uiteraard is dit topmodel voorzien van Yamaha MusicCast en uitgerust met alle mogelijke streamingdiensten als Spotify, Deezer en Tidal.

  2,149.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha AVENTAGE RX-A680

  0 out of 5

  Yamaha AVENTAGE RX-A680

  De Yamaha RX-A680 behoort tot de hoogwaardige AVENTAGE receivers van Yamaha. Deze A/V receivers staan garant voor verbluffende prestaties. De krachtige versterker is voorzien van onder andere Dolby Atmos en DTS:X voor unieke film- en serie weergave. Creëer een beleving als nooit tevoren met de Yamaha RX-A680.

  699.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha AVENTAGE RX-A880

  0 out of 5

  Yamaha AVENTAGE RX-A880

  De A/V receivers uit de Yamaha AVENTAGE lijn staan garant voor fenomenale prestaties. Met de compleet vernieuwde Yamaha AVENTAGE RX-A880 receiver haal je het beste in huis. Voorzien van een krachtige versterker en natuurlijk alle laatste nieuwe technologieën aan boord, waaronder MusicCast, DTS:X, Dolby Atmos en DAB+. Laat muziek, film en serie tot leven komen met deze geavanceerde Yamaha AVENTAGE RX-A880.

  1,149.00

Yamaha RX-V Receivers

De A/V receivers uit de RX-V lijn zijn voorzien van hoogwaardige componenten en krachtige eindversterkers. Ontwikkelingen uit het hogere segment worden toegepast bij deze A/V receivers en zorgen voor indrukwekkende prestaties. Iedere receiver is voorzien van het revolutionaire MusicCast systeem, waardoor je optimaal van iedere streamingdienst kan genieten. De topmodellen ondersteunen Dolby Atmos en DTS:X.

 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha RX-S602 SlimLine

  Yamaha RX-S602 Zwart Voorkant
  Yamaha RX-S602 Zwart VoorkantYamaha RX-S602 Zilver Voorkant
  0 out of 5

  Yamaha RX-S602 SlimLine

  Een krachtige, hoogwaardige A/V receiver met een compact formaat: dat is de Yamaha RX-S602. Deze geavanceerde 5.1 receiver is voorzien van uiterst hoogwaardige componenten en een krachtige eindversterker met een maximaal vermogen van 95 watt! Dankzij Yamaha MusicCast geniet je van draadloze netwerk audio in de hoogst haalbare kwaliteit. Ook kun je met Yamaha MusicCast andere audio apparaten voorzien van MusicCast, delen in je netwerk. Uiteraard is de Yamaha RX-S602 voorzien van de populaire streamingdiensten, waaronder Spotify, Deezer en Tidal. Laat je favoriete film, serie of muziek tot leven komen met de Yamaha RX-S602.

  569.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha RX-V685 A/V Receiver

  0 out of 5

  Yamaha RX-V685 A/V Receiver

  De geavanceerde Yamaha RX-V685 maakt van jouw ruimte een ware bioscoop. Zo is deze krachtige A/V receiver voorzien van de laatste nieuwe geluidsformaten, waaronder Dolby Atmos en DTS:X. In combinatie met een krachtig vermogen van 7 x 90 Watt continu vermogen wordt iedere film, serie en concert een échte beleving! Uiteraard voorzien van het revolutionaire Yamaha MusicCast voor draadloze audio in topkwaliteit.

   

  589.00

Yamaha A-S Versterkers

De versterkers uit de Yamaha A-S lijn hebben slechts één doel, namelijk zorgen voor het beste geluid op de meest pure manier. De jarenlange ervaring en traditie zijn toegepast in de versterkers uit de A-S lijn. Van hoogwaardige componenten tot aan een doordacht ontwerp: aan ieder detail hebben de ingenieurs van Yamaha gedacht. Omdat de versterkers een focus hebben op pure en directe audio, zijn deze versterkers niet voorzien van MusicCast of andere streamingdiensten. Bij deze hoogwaardige componenten staat de ultieme audio ervaring op nummer één. authentiek en superieur.

 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha A-S1100 Stereo Versterker

  Yamaha A-S1100 Zilver (1)
  Yamaha A-S1100 Zilver (1)
  0 out of 5

  Yamaha A-S1100 Stereo Versterker

  De Yamaha A-S1100 is een zeer krachtige versterker met een focus op pure geluidskwaliteit. Bij het ontwerpen van deze versterker zijn alleen de beste materialen gebruikt. Zo zal geen enkel detail verloren gaan en kan jij maximaal genieten van je favoriete muziek. De krachtige eindversterker levert een spectaculair vermogen van 100 watt per kanaal op 8 ohm (20 hz -20.000 hz). Pure kracht en finesse van de Yamaha A-S1100!

  1,799.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha A-S2100 Stereo Versterker

  Yamaha A-S2100 Zilver(1)
  Yamaha A-S2100 Zilver(1)Yamaha A-S2100 Zwart (1)
  0 out of 5

  Yamaha A-S2100 Stereo Versterker

  Wie gaat voor perfecte gaat voor de Yamaha A-S2100. Deze krachtige versterker heeft slechts één focus: pure geluidskwaliteit zonder concessies. Bij het ontwerpen van deze versterker zijn alleen de beste materialen toegepast en is ieder onderdeel met uiterste finesse geselecteerd. Geen enkel detail in het geluid zal verloren gaan. De krachtige eindversterker levert een vermogen van 160 watt per kanaal. Uiterste finesse en pure kracht van de Yamaha A-S2100!

  2,499.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha A-S801 Stereo Versterker

  0 out of 5

  Yamaha A-S801 Stereo Versterker

  De Yamaha A-S801 is een zeer krachtige versterker met een focus op pure geluidskwaliteit. Bij het ontwerpen van deze versterker zijn alleen de beste materialen gebruikt. Zo zal geen enkel detail verloren gaan en kan jij maximaal genieten van je favoriete muziek. De krachtige eindversterker levert een spectaculair vermogen van 100 watt per kanaal op 8 ohm (20 hz -20.000 hz). Pure kracht en finesse van de Yamaha A-S801!

  895.00

Yamaha R-N Versterkers & Receivers

Wie vraagt om een combinatie tussen de hoogste kwaliteit audio componenten en de nieuwste technologie komt al snel terecht bij de versterkers en receivers uit de R-N lijn. Zo zijn de receivers voorzien van krachtige eindversterkers. De componenten zijn in volledige symmetrie geplaatst volgens het ToP-ART principe van Yamaha. Dit zorgt voor pure en directe audiokwaliteit. De versterkers zijn voorzien van alle denkbare technologieën, waaronder MusicCast, Bluetooth, AirPlay en natuurlijk alle bekende streamingdiensten. Kort samengevat; zware kwaliteit audio gecombineerd met de meest innovatieve ontwikkelingen.

 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha R-N602 Stereo Receiver

  0 out of 5

  Yamaha R-N602 Stereo Receiver

  De Yamaha R-N602 is dé geavanceerde receiver voorzien van de meest innovatieve functionaliteiten, waaronder Spotify, Tidal, Deezer, AirPlay en Bluetooth. In een handomdraai speel jij je favoriete muziek af op de R-N802. De eindversterker levert een krachtig vermogen van 100 watt RMS per kanaal (8 ohm, 20Hz-20kHz). Zo kan ieder type luidspreker aangestuurd worden. Uiteraard is de Yamaha R-N602 voorzien van MusicCast voor (draadloze) netwerkaudio in de hoogst haalbare kwaliteit!

  589.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha R-N803D Stereo Receiver

  Hot
  0 out of 5

  Yamaha R-N803D Stereo Receiver

  De Yamaha R-N803D is een krachtige receiver voorzien van de meest innovatieve functionaliteiten, waaronder Spotify, Bluetooth en Tidal. Zo speel je je favoriete muziek in een handomdraai af op de R-N803D. De krachtige eindversterker heeft een vermogen van 100 watt RMS per kanaal (8 ohm, 20Hz-20kHz) en stuurt zelfs de grootste luidsprekers zonder problemen aan. Ook is de Yamaha R-N803D voorzien van het revolutionaire MusicCast voor (draadloze) netwerk-audio in topkwaliteit! Tot slot een trotse bezitter van een EISA Award als beste Stereo Receiver van 2018/2019.

  799.00

Yamaha Streaming en MusicCast

Ben je tevreden bent met je huidige versterker of A/V receiver, maar wil je toch gebruik maken van bijvoorbeeld MusicCast? Yamaha heeft een aantal compacte netwerkaudiospelers ontwikkeld. Van Wireless Streaming voorversterkers tot compacte wireless streaming versterkers. Voor iedere situatie is een passende oplossing beschikbaar.

 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha WXA-50 Streaming Receiver

  Hot
  0 out of 5

  Yamaha WXA-50 Streaming Receiver

  De zeer compacte Yamaha MusicCast WXA-50 is een veelzijdige receiver voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Zo stream je eenvoudig je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify, Deezer of Tidal. Dankzij het revolutionaire MusicCast systeem van Yamaha geniet je van netwerkaudio in de hoogst haalbare kwaliteit en deel je iedere audiobron in jouw netwerk. De combinatie tussen de hoogwaardige componenten en een krachtige eindversterker zorgen voor verbluffende prestaties. Plaats de Yamaha WXA-50 op iedere gewenste plek in jouw ruimte en geniet van draadloze audio in topkwaliteit!

  519.00
 • You've just added this product to the cart:

  Yamaha WXC-50 Streaming Hub

  0 out of 5

  Yamaha WXC-50 Streaming Hub

  De veelzijdige Yamaha WXC-50 zorgt voor een compleet nieuwe ervaring op het gebied van draadloze netwerk audio. Deze draadloze streaming voorversterker zorgt ervoor dat ieder traditioneel audiosysteem weer helemaal bij de tijd is. Dankzij het exclusieve Yamaha MusicCast systeem haal je het maximale uit draadloze audio. Zo koppel en deel je eenvoudig andere Yamaha MusicCast apparaten in jouw woning. Daarnaast is de WXC-50 voorzien van alle mogelijke streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal. Sluit de Yamaha WXC-50 eenvoudig aan op je versterker of receiver en geniet van draadloze netwerk audio in de hoogst haalbare kwaliteit!

  369.00