Yamaha versterkers & Yamaha receivers

Yamaha maakt, naast heel veel andere producten, versterkers en receivers voor een breed publiek. Naast geluidskwaliteit zijn gemak en toegankelijkheid belangrijke aspecten binnen de producten van Yamaha. Zo zijn er kwalitatief goede instapmodellen beschikbaar, maar maakt Yamaha ook exclusieve stereoversterkers, voor de verfijnde liefhebber.

Over Yamaha

Al sinds 1887 is het Japanse merk Yamaha actief op het gebied van muziekinstrumenten. Zo is het bedrijf toen al gestart met de realisatie van het eerste orgel. Door de jaren heen heeft Yamaha zich ontwikkeld als toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en vervaardigen van muziekinstrumenten, waaronder piano’s, drumstellen en gitaren. Pas in de jaren ‘60 en ‘70 heeft Yamaha audio elektronica op de markt gebracht.

In 2015 heeft Yamaha een compleet nieuw en innovatief netwerkaudiosysteem geïntroduceerd. Het systeem zorgt ervoor dat je overal in je huis kan genieten van iedere denkbare audiobron in topkwaliteit. En dat nog draadloos ook! Zo kan je ieder extern apparaat, zoals een televisie of cd-speler via een MusicCast apparaat eenvoudig delen in je gehele woning. Een multi-room audio systeem dat zorgt voor een compleet nieuwe ervaring. Het systeem ondersteunt alle hoge resolutie audioformaten, zodat je niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Dankzij de speciaal ontwikkelde MusicCast-app ligt de bediening binnen handbereik en kan iedereen ermee overweg.

Of het nu gaat om je geliefde platenspeler of je favoriete streamingdienst (zoals Spotify): afspelen kan in iedere ruimte in huis.

De hoofdlijnen van Yamaha op een rij

Premium Audio heeft een selectie van producten speciaal voor jou geselecteerd. De producten kunnen verdeeld worden over twee hoofdcategorieën, namelijk Home Cinema en Hifi.

Binnen de Home Cinema vinden we de Yamaha A/V Receivers en Blu-ray Spelers. Ook binnen de A/V Receivers zijn er twee categorieën, waaronder de exclusieve AVENTAGE lijn en de RX-lijn. Ieder audio product is voorzien van de laatste nieuwe technologie en natuurlijk Yamaha MusicCast.

De hoogwaardige stereoversterkers en receivers bevinden zich in de Hifi-lijn van Yamaha. Versterker uit de A-S lijn (Authenic & Supreme) hebben een focus op traditioneel vakmanschap. Pure kwaliteit volgens de basisprincipes van Yamaha. De R-N modellen zijn naast de focus op geluidskwaliteit ook voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van streamingdiensten en natuurlijk MusicCast.

Canton heeft een breed scala aan luidsprekers. Dit kan opgedeeld worden in verschillende lijnen. De eerste lijn van Canton is de Hifi lijn. Binnen deze lijn vallen de vloerstaande luidsprekers, boekenplankluidsprekers en de subwoofers. Ook de grootste trots van het merk bevindt zich in deze lijn, namelijk de Reference lijn van Canton.

De opvolgende lijn van het merk is de Home Cinema lijn. Binnen deze categorie vallen de welbekende soundbars en soundplates. Tevens heeft Canton een geheel vernieuwde Movie lijn beschikbaar. Deze bestaan uit 5 compacte hoogwaardige 2-weg luidsprekers met een krachtige actieve subwoofer.

Naast de zichtbare luidsprekers heeft Canton een lijn met opbouw (OnWall) en inbouw luidsprekers (InWall Luidsprekers). Iedere luidspreker ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoge kwaliteitseisen van Canton.

Yamaha versterker uitproberen?

Vraag nu een gratis luisterafspraak aan en probeer je favoriete producten thuis.
> Meer informatie

Yamaha AVENTAGE

De meest innovatieve en vooruitstrevende A/V receivers vind je in de AVENTAGE lijn van Yamaha. Van uiterst krachtige versterkers tot duurzame en hoogwaardige componenten. Alleen de beste componenten zijn toegepast binnen deze producten. Zo ondersteund iedere A/V Receiver uit de AVENTAGE lijn de nieuwe geluidsformaten als Dolby Atmos en DTS:X. Ook MusicCast ontbreekt niet bij deze hoogwaardige krachtpatsers. Zo maak je van iedere ruimte een ware bioscoop of misschien zelfs beter dan dat..

Yamaha RX-V Receivers

De A/V receivers uit de RX-V lijn zijn voorzien van hoogwaardige componenten en krachtige eindversterkers. Ontwikkelingen uit het hogere segment worden toegepast bij deze A/V receivers en zorgen voor indrukwekkende prestaties. Iedere receiver is voorzien van het revolutionaire MusicCast systeem, waardoor je optimaal van iedere streamingdienst kan genieten. De topmodellen ondersteunen Dolby Atmos en DTS:X.

Yamaha A-S Versterkers

De versterkers uit de Yamaha A-S lijn hebben slechts één doel, namelijk zorgen voor het beste geluid op de meest pure manier. De jarenlange ervaring en traditie zijn toegepast in de versterkers uit de A-S lijn. Van hoogwaardige componenten tot aan een doordacht ontwerp: aan ieder detail hebben de ingenieurs van Yamaha gedacht. Omdat de versterkers een focus hebben op pure en directe audio, zijn deze versterkers niet voorzien van MusicCast of andere streamingdiensten. Bij deze hoogwaardige componenten staat de ultieme audio ervaring op nummer één. authentiek en superieur.

Yamaha R-N Versterkers & Receivers

Wie vraagt om een combinatie tussen de hoogste kwaliteit audio componenten en de nieuwste technologie komt al snel terecht bij de versterkers en receivers uit de R-N lijn. Zo zijn de receivers voorzien van krachtige eindversterkers. De componenten zijn in volledige symmetrie geplaatst volgens het ToP-ART principe van Yamaha. Dit zorgt voor pure en directe audiokwaliteit. De versterkers zijn voorzien van alle denkbare technologieën, waaronder MusicCast, Bluetooth, Apple AirPlay en natuurlijk alle bekende streamingdiensten. Kort samengevat; zware kwaliteit audio gecombineerd met de meest innovatieve ontwikkelingen.

Yamaha Streaming en MusicCast

Ben je tevreden bent met je huidige versterker of A/V receiver, maar wil je toch gebruik maken van bijvoorbeeld MusicCast? Yamaha heeft een aantal compacte netwerkaudiospelers ontwikkeld. Van Wireless Streaming voorversterkers tot compacte wireless streaming versterkers. Voor iedere situatie is een passende oplossing beschikbaar.

You've just added this product to the cart: