Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Wij zijn Ramon & Kevin

De gezichten achter Premium Audio.

Het beste voor jouw geluid sinds 2017

Online luisterspecialist

Premium Audio is online specialist gericht op het inspireren, adviseren en verkopen van hoogwaardige luidsprekers, versterkers, stereo receivers, A/V surround receivers, inbouwluidsprekers en aanverwante producten. Gestart in 2017 als webshop, maar al sinds 2008 actief in het adviseren van audio- en home cinema oplossingen bij consumenten en bedrijven.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je producten krijgen die passen. Bij jou, je ruimte en je budget. Daarom zijn onze productomschrijvingen helder en ons advies eerlijk. Want dan weet jij waar je aan toe bent.

Het gaat er om wat goed klinkt in jouw ruimte

Geluid is persoonlijk

Een dik tapijt. Akoestische panelen. Gordijnen. Zo ziet menig hifi showroom er uit, maar een grote kans dat de ruimte waarin jij luistert niet per definitie geoptimaliseerd is voor om muziek te beluisteren. En dat is ook helemaal niet erg. Want het gaat er om wat goed klinkt in jouw ruimte. Daarom is ons advies helder en eerlijk. Eerst zien, dan geloven? Plan een luisterafspraak en we komen naar je toe.

We gaan pas weg als het werkt

Persoonlijke service

Wanneer je meer bestelt dan een los component voor je opstelling, dan sluiten we deze gratis* voor je aan! We leggen je uit hoe je zelf het meest uit je nieuwe geluid kunt halen. Heb je achteraf toch nog een vraag? Stuur ons dan een mailtje of bel ons dan!

E-mail: hallo@premiumaudio.nl / Telefoon: 0180-234046

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10