Over ons

Hoi, wij zijn Ramon & Kevin

Het gezicht achter Premium Audio
Ramon (links) & Kevin (rechts)
Ramon (links) & Kevin (rechts)

Premium Audio is online specialist gericht op het inspireren, verkopen en distribueren van hoogwaardige luidsprekers, versterkers, stereo receivers, A/V surround receivers, inbouwluidsprekers en aanverwante producten. Gestart in 2017 als webshop, maar al sinds 2008 actief in het adviseren van audio- en home cinema oplossingen bij consumenten en bedrijven.

Bij Premium Audio vind je een diversiteit aan luidsprekers, receivers, versterkers en aanverwante producten van gerenommeerde merken als Canton, Yamaha en Artsound. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij voor jouw situatie de beste luidsprekers kunt kopen. Daarom zijn onze productomschrijvingen helder en ons advies eerlijk. Want dan weet jij waar je aan toe bent.

Persoonlijk getest

Alle merken die we verkopen, hebben we uitvoerig persoonlijk getest. Alleen op die manier kunnen we je goed de verschillen uitleggen en adviseren.

Het gaat er om wat goed klinkt in jouw ruimte

Een dik tapijt. Akoestische panelen. Gordijnen. Zo ziet menig hifi showroom er uit, maar een grote kans dat de ruimte waarin jij luistert niet per definitie geoptimaliseerd is voor om muziek te beluisteren. En dat is ook helemaal niet erg. Want het gaat er om wat goed klinkt in jouw ruimte. Daarom is ons advies helder en eerlijk. Eerst zien, dan geloven? Plan een luisterafspraak en we komen naar je toe.

We gaan pas weg als het werkt

Wanneer je meer bestelt dan een los component voor je opstelling, dan sluiten we deze gratis* voor je aan! Eventueel leggen we je uit hoe je zelf het meest uit je nieuwe geluid kunt halen.

Heb je achteraf toch nog een vraag? Stuur ons dan een mailtje of bel ons dan!

* gratis aansluiten gebeurt altijd in overleg en uitsluitend bij bestellingen van meer dan €1500,-