Over ons

Over Premium Audio


PremiumAudio.nl is een online specialist die zich richt op het inspireren, verkopen en distribueren van hoogwaardige luidsprekers, versterkers, stereo receivers, A/V surround receivers, inbouwluidsprekers en aanverwante producten. Gestart in 2017 als webshop, maar al sinds 2008 actief in het adviseren van audio- en home cinema oplossingen bij consumenten en bedrijven.

Bij PremiumAudio vind je een diversiteit aan luidsprekers, receivers, versterkers en aanverwante producten van gerenommeerde merken als Canton, Yamaha en Artsound. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij voor jouw situatie de beste luidsprekers kunt kopen. Daarom zijn onze productomschrijvingen helder en onze expert reviews eerlijk. Want dan weet jij waar je aan toe bent.

Het gezicht achter PremiumAudio

PremiumAudio is opgericht door Ramon & Kevin. Beide muziekfanaten en filmliefhebbers, die vinden dat hifi ook anders kan. Het gaat ze namelijk om het creëren van een beleving. Met geluid dat bij je past, binnen het budget dat je hebt. Wil je zelf eens met ze spreken? Over een luidspreker of vrijblijvend (en gratis) advies over je ruimte? Bel of mail ons dan! Je vindt onze contactgegevens aan de onderkant van elke pagina.