De nieuwe website van Premium Audio

De nieuwe website van Premium Audio

Met trots introduceren wij je de nieuwe website van Premium Audio. Een plek waar we onze expertise en enthousiasme over audio graag met je delen. Het vernieuwde jasje maakt het nóg eenvoudiger om de luidsprekers te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoen. De nieuwe productafbeeldingen, de heldere productomschrijvingen en de vernieuwde structuur maken van je bezoek een beleving.

Yamaha receivers & versterkers

Yama R-N602
Yama R-N602

Ook hebben we in de tussentijd naar nieuwe producten gezocht die het assortiment van Premium Audio compleet maken. Na uitvoerig testen en beluisteren zijn de producten van het Japanse kwaliteitsmerk Yamaha toegevoegd aan het assortiment. Het merk staat al jaren bekend als een hoogwaardig merk in de audiowereld. Naast de focus op audioproducten is Yamaha natuurlijk bekend van de muziekinstrumenten.

Zo is het assortiment aangevuld met krachtige A/V surround receivers, hoogwaardige stereo receivers en authentieke stereo versterkers. De receivers en versterkers passen perfect bij de Canton luidsprekers. Laat je muziek tot leven komen en beleef films als nooit tevoren met deze kwaliteitsmerken.

Naast de focus op geluidskwaliteit zijn de Yamaha receivers voorzien van innovatieve technologie op het gebied van draadloze (netwerk) audio. Dankzij Yamaha MusicCast koppel je bijvoorbeeld eenvoudig al je MusicCast audio apparatuur in je netwerk. De receivers voorzien van alle mogelijke streamingdiensten als Spotify, Deezer en Tidal.

Kwaliteitsgeluid zonder expliciet zichtbare luidsprekers

Artsound Happi HPRO650BT 1
Artsound Happi HPRO650BT 1

Speciaal voor de liefhebbers van muziek, film en serie zonder expliciet zichtbare luidsprekers hebben we een assortiment met inbouwluidsprekers toegevoegd. Het Belgische Artsound is al jaren specialist op het gebied van inbouwluidsprekers. Met een eigen research & development afdeling ontwerpt en fabriceert Artsound hoogwaardige inbouwluidsprekers.

Premium Audio heeft een greep uit het assortiment van Artsound toegevoegd. Naast een aantal InWall en InCeiling luidsprekers hebben we ook een compleet nieuw product toegevoegd, namelijk een actieve inbouwluidspreker. Deze luidsprekers hebben een eigen versterker die eenvoudig aan te sturen is via Bluetooth. Geen externe versterker, maar een alles-in-één oplossing zonder gedoe.

Share this post