Winkelwagen

Beoordeeld met een 9.5

altijd gratis verzending – altijd gratis retour – persoonlijk advies

Retouren

Voldoet je product na aankoop toch niet helemaal aan je wensen? Dan mag je de aankoop binnen 14 dagen kosteloos en zonder opgaaf van reden ontbinden. Je hebt daarna vervolgens nog 14 dagen de tijd om de aankoop te retourneren. Klik op de link hieronder om een nieuw retourlabel aan te vragen. Zorg er voor dat je de originele verpakking en een verzenddoos gebruikt om het product in retour te sturen. We verwachten dat je het product geprobeerd hebt zoals je dit ook in een normale winkel zou doen. Op het moment dat we beschadigingen en/of gebruikerssporen vinden doen we ook niet moeilijk, je krijgt op dat moment 75% van het aankoopbedrag terug.

> Vraag een retourlabel aan

Kosten van het retour sturen

De kosten van het retour sturen van je bestelling zijn voor rekening van Premium Audio. Zorg er wel voor dat je het verzendbewijs goed bewaart. Als consument ben je namelijk wettelijk verantwoordelijk voor de verzending van het product. Zodra je bestelling bij ons binnen gekomen is, brengen we je daarvan op de hoogte.

Terugbetaling

Als er sprake is van een terugbetaling, dan zullen wij deze binnen 14 terugstorten. Het terugstorten gebeurt altijd via een overschrijving. Als we je bankgegevens niet hebben (omdat je bijvoorbeeld via een creditcard hebt betaald), dan vragen we deze op.

Gratis luisteren

Beluister thuis voor je koopt.

Gratis verzonden

Onze eigen bezorgers of PostNL.

Eerlijk advies

Echt waar.

Beoordeling: 9.5/10