De 5 redenen om je luidsprekers thuis te testen

De 5 redenen om je luidsprekers thuis te testen

thuis-luisteren-premium-audio_1024x1024

Reden 1: Luisteren in je eigen vertrouwde omgeving

Bij het zoeken naar de juiste luidsprekers en/of receiver wil je natuurlijk het allerbeste product dat past bij jouw budget. Ook moet je nieuwe aanwinst perfect passen in jouw ruimte en interieur. Bij Premium Audio zorgen wij ervoor dat je het product thuis kunt bekijken, beoordelen en natuurlijk kunt luisteren. Zo weet je direct of het product past in jouw interieur, maar nog belangrijker goed klinkt! Iedere ruimte heeft namelijk een eigen akoestische omgeving. Wanneer je luidsprekers of receivers beluisterd in de winkel kan het resultaat enorm verschillen met het geluid jouw specifieke ruimte. Zo heeft de afmeting van je een ruimte een grote invloed op het geluid, maar bijvoorbeeld ook meubels, accessoires en wandafwerking. Deze factoren zijn nagenoeg onmogelijk na te bootsen in een luisterstudio.

Ook heb je in je eigen ruimte je gehele muziek, film en serie collectie bij de hand. Zo luister je eenvoudig naar als je favoriete muziek, film en serie op jouw gewenste volumeniveau. Wellicht wel handig om vooraf even de buren in te lichten….

Reden 2: Luisteren wanneer het jou uitkomt

De traditionele winkels zijn voornamelijk open op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Waarschijnlijk ben je op die momenten aan het werk. Wanneer je toch wilt luisteren is de kans groot dat het op een koopavond moet of op een zaterdag. Precies de momenten dat de meeste mensen óók willen luisteren.

Bij Premium Audio kan je eenvoudig online een afspraak maken voor een luisterafspraak bij jou thuis. Dit kan doordeweeks in de avond na werktijd of in het weekend. Zo kan je zelf bepalen wanneer het jou het beste uitkomt om te genieten van je toekomstige aanwinst!

Reden 3: Geen verborgen akoestische optimalisaties

Het beluisteren van luidsprekers en versterkers/receivers in traditionele winkels vindt plaats in speciale luisterruimtes. Deze luisterruimtes zijn in veel gevallen voorzien van akoestisch geoptimaliseerde materialen om jou te overtuigen. Naast vloerbedekking zijn plafonds vaak voorzien van akoestische panelen om alles perfect te laten klinken. Is er overal rekening mee gehouden.

Bij jou thuis is de kans groot dat je deze akoestische materialen niet hebt en je geluid heel anders klinkt. Om teleurstelling te voorkomen laten wij de luidsprekers liever bij je thuis horen!

Reden 4: Persoonlijk advies zonder afleiding

Voordat je gaat investeren in je nieuwe aanwinst wil je natuurlijk overal het fijne van weten. Tijdens de luister demonstratie vertellen wij alle in’s en out’s van het product, zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. We hebben dan alleen aandacht voor jou als klant. Geen afleiding van andere klanten of invloeden van buitenaf.

Vooraf aan de luister demonstratie zorgen wij er natuurlijk voor dat we alles van het product weten. Bij hele specifieke vragen kunnen we dit vooraf uitzoeken, zodat je direct antwoord hebt op jouw vraag.

Reden 5: Doe alsof je thuis bent…

Iedereen geniet en ervaart muziek, film en serie op zijn eigen manier. Bij een luister demonstratie kun je helemaal jezelf zijn om maximaal te genieten en te ervaren waar de producten toe in staat zijn. Luister je favoriete jazz muziek met gedimde verlichting en glas wijn of wellicht een glas whisky. Kijk je liever film in het donker met een bak popcorn en een koud biertje? Luister en ervaar de producten op de manier zoals jij wilt en gewend bent.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *